Nieuwe website cdaduurzaam.nl in de lucht

Met dank overgenomen van Christen-Democratisch Appèl (CDA) i, gepubliceerd op donderdag 21 juni 2012.

In Rio de Janeiro vindt op dit moment de VN-conferentie plaats over duurzame ontwikkeling. Dat is de conferentie van de Verenigde Naties over duurzame ontwikkeling, die van 20-22 juni 2012 plaatsvindt. Op deze conferentie wordt nagedacht over de mogelijkheden hoe we een veiligere, eerlijker verdeelde, schonere, groenere en meer welvarende wereld voor iedereen kunnen realiseren.

4 CDA collega's uit de lokale, provinciale, nationale en Europese politiek (Esther de Lange, Sietske Poepjes, Martijn Vroom en Marieke van der Werf) hebben het initiatief genomen om CDA-ers te informeren over duurzaamheidsactiviteiten op hun terrein en hen te op de hoogte te houden van de voortgang op de top in Rio de Janeiro.

In de samenleving worden veel duurzame initiatieven ontplooid en de initiatiefnemers kijken dan ook uit naar de reacties van CDA-ers en horen graag van hen hoe zij rentmeesterschap en duurzaamheid in de praktijk brengen.

Voor meer informatie over de website www.cdaduurzaam.nl. kunt u terecht bij Esther de Lange (esther.delange@ep.europa.eu)