Terugblik op ALV 11 juni 2022

Met dank overgenomen van BoerBurgerBeweging (BBB) i, Tweede Kamerfractie BoerBurgerBeweging (BBB) i, gepubliceerd op maandag 13 juni 2022.

Het kon en het mocht, dus deden we het: een fysieke algemene ledenvergadering! De opkomst was groot, waarbij ook een groot aantal digitale luisteraars aangesloten was; in totaal ruim 400 leden.

De stemming was uitgelaten. Wim Jaspers sprak historische woorden door te stellen dat BBB de grootste partij wordt bij de verkiezingen van Provinciale Staten. Ad Baltus bracht het nieuws dat BBB ook meedoet aan de verkiezingen van de waterschappen 2023. Nagenoeg unanieme herbenoemingen waren er voor Erik, Annemieke en Elly. Voorzitter Erik Stegink liet ons allemaal opstaan, opstaan voor BBB en opstaan voor onze fractievoorzitter Caroline van der Plas. Zij nam ons na afloop van de ALV mee in haar beschouwing van Haagse zaken. En natuurlijk was er veel aandacht voor de stikstofplannen van het kabinet. Na een gezellige nazit vertrokken de leden vastberaden huiswaarts met in hun rugzak een flinke dosis BBB-spirit.