Speerpunten verkiezingsprogramma BBB in stads- en streektalen

Met dank overgenomen van BoerBurgerBeweging (BBB) i, Tweede Kamerfractie BoerBurgerBeweging (BBB) i, gepubliceerd op maandag 6 november 2023.

Gepubliceerd op: 06-11-2023

Wauningbâh: iedere burragâh un thùis. Aj rood staot, kuj niet gruun doen.

Als het kan, spreken we mensen graag in hun eigen taal aan en daarom zijn de speerpunten en (vaak ook) een samenvatting van het BBB-verkiezingsprogramma nu ook beschikbaar in vele (streek- en stads)talen. Bijvoorbeeld Drents, Zeeuws, Fries, Nedersaksisch, Gronings en Limburgs. Maar ook in het Haags, Rotterdams, Utrechts, Engels en Papiaments.

En er zijn er meer in de maak! Zowel om naar te luisteren als (mini)podcast (Spotify of Apple PodCast) als om te lezen op onze website. U vindt de schriftelijke vertalingen op deze pagina. Met dank aan vele vrijwilligers en anderen die ons hierbij hebben geholpen. Dove en/of slechthorende Nederlanders kunnen de speerpunten van het verkiezingsprogramma zien in een video in Nederlandse Gebarentaal (NGT).

Podcasts Iedere dag BBBeter!

Het volledige verkiezingsprogramma van BBB in het Nederlands is beschikbaar op de website en in de 14-delige podcastserie ‘Iedere dag BBBeter!’. Deze is te beluisteren via Spotify en Apple Podcast.

Deel dit artikel