Europadag, Brussel - Politieke monitor

Politieke monitor
Woensdag 8 april 2020
kalender

Europadag, Brussel

Atomium in Brussel.
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 7 juni 2008
plaats Brussel, België
aanwezigen J. (Jules) Maaten i, J. (Jan) Mulder i, A.J.M. (Toine) Manders i, J.A. (Jeanine) Hennis-Plasschaert i e.a.

Met de VVD mee naar Brussel!

Op 9 mei wordt de Europese vlag uitgehangen, het is dan officieel Europadag. Helaas is het niet mogelijk alle Europeanen uit te nodigen om deze dag in Brussel te komen vieren. Maar om iedereen een kijkje in de Europese keuken te geven, stellen de Europese instellingen hun deuren open op zaterdag 7 juni a.s.

De leden van de VVD-Eurofractie, Jules Maaten, Jeanine Hennis-Plasschaert, Toine Manders en Jan Mulder, nodigen u van harte uit om bij deze open dag aanwezig te zijn. De fractie biedt alle VVD-leden en hun partners een kosteloze dagexcursie naar Brussel aan. Bij deze excursie hoort een busreis inclusief maaltijden.

Doe ook mee met de VVD-Europadag en meld u nu aan! Dit is uw kans om samen met andere VVD-leden een kijkje in de keuken te nemen van de werkzaamheden van de VVD-Eurofractie en de Europese instellingen!

Aanmelden

Vanwege logistieke redenen verzoeken wij u zich aan te melden vóór 1 mei a.s door het sturen van een e-mail naar europadag@toinemanders.nl o.v.v. naam/namen, adres, geboortedatum (deze gegevens zijn vereist voor toegang tot het gebouw van het Europees Parlement).

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en enige tijd later het programma. Informatieve sessies over het Europees Parlement en de liberale fractie alsmede een rondleiding door het gebouw vormen onderdeel van het programma.


1.

Meer over...