VVD-Europadag, Brussel - Politieke monitor

Politieke monitor
Zaterdag 4 april 2020
kalender

VVD-Europadag, Brussel

Atomium in Brussel.
© Kevin Bergenhenegouwen

Met de VVD mee naar Brussel!

Op 9 mei wordt de Europese vlag uitgehangen, het is dan officieel Europadag. Om iedereen een kijkje in de Europese keuken te geven in aanloop naar de verkiezingen van 4 juni, stellen de Europese instellingen die dag hun deuren open.

De leden van de VVD-Eurofractie, Jules Maaten, Jeanine Hennis-Plasschaert, Toine Manders en Jan Mulder, nodigen u van harte uit om bij deze open dag aanwezig te zijn. De fractie biedt alle VVD-leden en hun partners / introduce(e)s een kosteloze dagexcursie naar Brussel aan. Bij deze excursie hoort een busreis inclusief maaltijden.

Aanmelden

Doe ook mee met de VVD-Europadag en meld u nu aan! Dit is uw kans om samen met andere VVD-leden een kijkje in de keuken te nemen van de werkzaamheden van de VVD-Eurofractie en de Europese instellingen! Wij verzoeken u zich aan te melden door voor 12 april een e-mail te sturen naar europadag@toinemanders.nl.

Om organisatorische redenen verzoeken wij u uw naam, adres, woonplaats en geboortedatum te vermelden, alsmede naam, adres, woonplaats, geboortedatum en e-mailadres van een eventuele introduce(e).

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en enige tijd later het programma. Informatieve sessies over het Europees Parlement en een rondleiding door het gebouw of een bezoek aan de andere instellingen in Brussel vormen onderdeel van het programma.


1.

Meer over...