Paul van Meenen (Tweede Kamerlid D66) in onderwijsforum Bollenstreek, Hillegom

Het gemeentehuis van Hillegom
datum 14 januari 2013 20:00
plaats Hillegom
locatie Fioretticollege Hillegom, Van den Endelaan 5 A Toon locatie
aanwezigen P.H. (Paul) van Meenen i e.a.
organisatie Jonge Democraten (JD) i

Op uitnodiging van de D66 afdelingen in de Bollenstreek, komt Paul van Meenen (woordvoerder onderwijs Tweede Kamer) op maandag 14 januari naar Hillegom om met belangstellenden in gesprek te gaan over de ontwikkelingen binnen en de toekomst van het onderwijs.

De gekozen gespreksvorm voor deze avond is een forum, met daarin naast van Meenen de volgende leden: Benno Wiggers (directeur Samenwerkingsverband Duin- en Bollenstreek), Frank Out (adj.directeur onderbouw, VO school), René Hartveld (leerkracht basisonderwijs / gemeenteraadslid D66 Teylingen). Aan de hand van een aantal prikkelende stellingen zullen zij met elkaar én met de zaal het debat aangaan.

Deze (onderwijs)avond start om 20:00 uur en zal worden gehouden op het Fioretticollege Hillegom, Van den Endelaan 5 A, Hillegom.

Graag ontmoeten wij u op 14 januari, zodat ook u uw onderwijsgeluid aan de politiek kunt laten horen!


1.

Jonge Democraten (JD)

Deze politieke jongerenorganisatie is verbonden aan D66 i en heeft als doel bij te dragen aan de individuele ontplooiing van alle mensen. De JD is opgericht in 1984 en bestaat uit jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud. Met ongeveer 3500 leden is JD één van de grotere politieke jongerenorganisaties in Nederland. De JD heeft tien lokale afdelingen in het land.

2.

Meer over...