Mini-symposium: “Werknemer zet geen tandje bij in crisistijd”, Donkerbroek

kaart nederlandDonkerbroek
datum 14 maart 2014 19:30
plaats Donkerbroek
aanwezigen B.G. (Betty) de Boer i, A. (Aukje) de Vries i e.a.
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

Op vrijdag 14 maart organiseren VVD Oost- en Weststellingwerf een uniek minisymposium in restaurant Het Witte Huis te Donkerbroek. Tijdens dit symposium zullen VVD Tweede Kamerleden Aukje de Vries en Betty de Boer samen met Pascal van den Bosch (I-nrg) en de bekende macro-socioloog Frits Spangenberg spreken over zaken als (regionale) economische politiek, samenwerking en het veranderende sociale landschap om ons heen. Na de pauze zal in een forum discussie het publiek in de gelegenheid zijn om vragen te stellen aan de sprekers. Het belooft een leerzame en spraakmakende avond te worden.

Aanvang: 14 maart 19.30 uur (inloop vanaf 18.30 uur) Locatie: Het Witte Huis, Donkerbroek

Meer info: vvd-owo.nl


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 14 augustus 2023 Dilan Yesilgöz-Zegerius i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 24 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van 2021. De VVD werd daarmee voor het eerst in dertien jaar niet de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel tien zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...