CDJA Limburg op bezoek bij Jeroen Lenaers, Brussel - Politieke monitor

Politieke monitor
Zaterdag 4 april 2020
kalender

CDJA Limburg op bezoek bij Jeroen Lenaers, Brussel

Atomium in Brussel.
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 28 mei 2015 19:00 - 29 mei 2015 16:00
plaats Brussel, België
locatie Europees Parlement Toon locatie
aanwezigen J.J.M. (Jeroen) Lenaers i e.a.
organisatie Christen-Democratisch Jongeren Appèl (CDJA) i

Op uitnodiging van de Limburgse Europarlementariër en CDJA-lid Jeroen Lenaers gaat CDJA Limburg op 28 en 29 mei naar Brussel. De donderdagavond zal in het teken staan van een interessant sociaal programma en een introductie in het Brussel van jonge Limburgse expats. Vrijdag duiken we de dagelijkse politiek in, met een bezoek aan het Europees Parlement en een goed gesprek met Jeroen Lenaers.

Bij het bezoek zijn vervoer, diner en overnachting inbegrepen. Er zullen verschillende opstapplaatsen in Limburg zijn, zowel in Noord- als Zuid-Limburg, afhankelijk van de aanmeldingen uit de verschillende regio’s. Dankzij de hulp van de Europese Volkspartij is de deelnemersbijdrage beperkt tot €20.

Heb je zin om met ons mee te gaan? Stuur dan een mailtje met je naam en adres naar limburg@cdja.nl. Wij nemen dan de verdere details met je door. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan!


1.

Christen-Democratisch Jongeren Appèl (CDJA)

Het Christen-Democratisch Jongeren Appèl (CDJA) is een onafhankelijke politieke jongerenorganisatie die verbonden is met het CDA i. De jongerenorganisatie kwam tot stand na een fusie van de KVPJO i (KVP-Jongeren), ARJOS i (ARP-Jongeren) en CHJO i (CH-Jongeren). De organisatie is opgericht in 1981 en is lokaal, landelijk en internationaal actief. Het CDJA heeft circa vijftig afdelingen die zich richten op provinciale en lokale politiek.

2.

Meer over...