JOVD Amsterdam: Een avondje met Anouchka van Miltenburg

datum 23 mei 2016 20:00
plaats Amsterdam
locatie Café de Heffer, Oudebrugsteeg 7 Toon locatie
aanwezigen A. (Anouchka) van Miltenburg i e.a.
organisatie Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) i

Een avondje met Anouchka van Miltenburg

Vanavond is niemand minder dan oud-Kamervoorzitter Anouchka van Miltenburg te gast bij de Amsterdamse afdeling. Namens de VVD is zij op dit moment één van de langst zittende Kamerleden. Sinds 2003 zit zij in de Tweede Kamer en voert zij onder andere het woord over het zorgbeleid, medische ethiek, welzijn en homo-emancipatiebeleid.

Na haar aftreden als voorzitter van de Tweede Kamer kwam zij terug in de fractie van de VVD en voert zij weer het woord over emanciaptie. Vanavond gaan wij met haar de discussie aan waar de grenzen liggen van emanicaptie en in hoeverre dit te merken en door te voeren is in onze hoofdstad. Kom langs, stel je vragen en leer dit onwijs gezellige Kamerlid kennen!


1.

Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD)

Deze in 1949 opgerichte Nederlandse liberale politieke jongerenorganisatie is sinds 2000 formeel gelieerd aan de VVD i. De Jongeren Organisatie Vrijheid en Democratie (JOVD) is echter in politiek opzicht volledig onafhankelijk van de VVD en heeft op bepaalde punten dan ook afwijkende standpunten. De organisatie heeft lokale afdelingen die zijn verdeeld over het gehele land. Het Algemeen Secretariaat van de JOVD is gevestigd in Den Haag.

2.

Meer over...