Academiedag - Kansen en mogelijkheden voor (jong) talent, Utrecht

Utrecht Centraal
© Kevin Bergenhenegouwen / PDC
datum 20 mei 2017 11:00 - 16:00
plaats Utrecht
locatie Utrechts Centrum voor de Kunsten - UCK Domplein 4, 3512JC Toon locatie
aanwezigen P. (Paul) Schnabel i, A.L. (Annelien) Bredenoord i e.a.
organisatie Jonge Democraten (JD) i

De Academiedag is een samenwerking tussen de Jonge Democraten en Route66, het talentenprogramma van D66.

Deze dag staat in het teken van educatie en Bildung en hoe dit bijdraagt aan ieders persoonlijke ontwikkeling.

Zaterdag 20 mei 2017 organiseren de Jonge Democraten en Route66 gezamenlijk de Academiedag.

Op deze dag gaan we met elkaar in gesprek over de kansen en mogelijkheden die D66 op dit moment biedt aan (jong) talent.

Hoe krijgen we talent goed in het vizier en hoe verlies je hen vervolgens niet meer uit het zicht? En hoe kunnen de verschillende programma’s, trainingen en opleidingen die er reeds bestaan beter gestroomlijnd worden? Zijn er kansen voor iedereen?

Naast een key-note speech van D66-senator en lid van de talentencommissie Annelien Bredenoord, geeft een panel bestaande uit Joan Nunnely (landelijk bestuurslid Talentontwikkeling & Opleiding), Margot Aelen (oud-bestuurslid Route66) en Mitchel Eijkemans (Bestuurslid Scholing & Vorming JD) hun visie op deze thematiek.

Ook wordt het JD-Eredoctoraat uitgereikt aan diegenen die zich bijzonder heeft ingezet voor het belang en de zichtbaarheid van Scholing/Talentontwikkeling binnen onze vereniging.

Ben jij betrokken bij scholing/Talentontwikkeling binnen de vereniging of heb jij hier een mening over? Dat is de Academiedag echt iets voor jou!

De Academiedag 2017 vindt plaats in het Utrecht Centrum voor de Kunsten en duurt van 11.00 tot 16.00 met aansluitend een borrel.

Deelnameprijs €10 waarbij de lunch en borrel zijn inbegrepen.

Inschrijven kan via https://events.jongedemocraten.nl/inschrijven/academiedag/


1.

Jonge Democraten (JD)

Deze politieke jongerenorganisatie is verbonden aan D66 i en heeft als doel bij te dragen aan de individuele ontplooiing van alle mensen. De JD is opgericht in 1984 en bestaat uit jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud. Met ongeveer 3500 leden is JD één van de grotere politieke jongerenorganisaties in Nederland. De JD heeft tien lokale afdelingen in het land.

2.

Meer over...