JFVD Kickoff, Amsterdam

datum 3 juni 2017
plaats Amsterdam
locatie Strandzuid / Zuidpool Toon locatie
organisatie Forum voor Democratie (FVD) i

JFVD gaat van start! Zaterdagmiddag 3 juni is het dan eindelijk zover: de grootschalige KICKOFF van de Jongerenorganisatie van Forum voor Democratie! Het wordt een spetterende dag met een geweldige line-up aan sprekers, waaronder natuurlijk onze eigen kamerleden Thierry Baudet en Theo Hiddema. Koop je ticket op: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-jfvd-kickoff-34164478876. Tijd: inloop vanaf 13:30, aanvang 14:00 tot 18:00 (wees op tijd: om 14:00 sluiten de deuren!) Toegangskosten: €7 (€18 voor niet-leden) Leden krijgen €11 korting door het invullen van het emailadres waarop jij je hebt ingeschreven. Mocht jouw emailadres niet werken - en ben je wel lid - stuur dan een mail naar daryl@jongerenfvd.nl. VOL= VOL dus zorg dat je op tijd een ticket koopt! Word deel van de politieke lente! We zien je op 3 juni!


1.

Forum voor Democratie (FVD)

Forum voor Democratie (FVD) werd op 25 september 2016 een politieke partij, na eerder, in februari 2015, te zijn opgericht als denktank. Kern van het programma is het invoeren van diverse vormen van directe democratie zoals referenda en gekozen bestuurders, en het versterken en/of terugwinnen van de nationale soevereiniteit. De partij keert zich tegen een gesloten bestuurscultuur. Politiek leider is Thierry Baudet i.

FVD behaalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i drie zetels. In de Eerste Kamer heeft de partij momenteel twee zetels. In het Europees Parlement heeft FVD momenteel één vertegenwoordiger.

2.

Meer over...