Wiardi Beckman Stichting: boekpresentatie “Over de Grens”, Den Haag

Ridderzaal in Den Haag
© Kevin Bergenhenegouwen
datum 16 juni 2017 15:00 - 17:00
plaats Den Haag
locatie Humanity House, Prinsengracht 8 Toon locatie
aanwezigen H.B. (Han) Entzinger, C.J.C.F. (Cyrille) Fijnaut, M. (Monika) Sie Dhian Ho, R.H. (René) Cuperus i, K.P. (Kati) Piri i, G.M.M. (Giselle) Schellekens, J. (Jan) Gruiters i e.a.
organisatie Partij van de Arbeid (PvdA) i

Op vrijdag 16 juni a.s. presenteert de Wiardi Beckman Stichting haar nieuwste uitgave “Over de grens. De vluchtelingencrisis als reality test”, tijdens een bijeenkomst in Humanity House in Den Haag

De vluchtelingencrisis stelt Nederland en Europa voor een ongekende opgave. Wat te doen aan de oorzaken van de vluchtelingenstroom? Hoe moeten we vanuit juridisch en menselijk opzicht met vluchtelingen omgaan? Hoeveel draagvlak is er voor de opvang van vluchtelingen en welke rol speelt integratie hierbij?

“Over de “Grens. De vluchtelingencrisis als reality test” bevat bijdragen van Michael Bröning, Werry Crone, René Cuperus, Mark Elchardus, Han Entzinger, Cyrille Fijnaut, Jan Gruiters, Simon van Melick, Karlijn Muiderman, Lisa Pelling, Annelies Pilon, Kati Piri, Giselle Schellekens, Monika Sie Dhian Ho, Mikal Tseggai, Myrthe Wijnkoop & Fadel Wrakk en is mede mogelijk gemaakt door de PvdA Eurodelegatie en het WBS Europafonds.

Kom naar de boekpresentatie

Wanneer: vrijdag 16 juni van 15.00 tot 17.00 uur (zaal open 14.30 uur) , aansluitend borrel

Waar: Humanity House, Prinsengracht 8, Den Haag

Aanmelden kan via de website van de website van Humanity House

Bestel “Over de Grens”

“Over de grens - De vluchtelingencrisis als reality-test” kunt u bestellen bij de Wiardi Beckman Stichting door een e-mail te sturen naar info@wbs.nl

Prijs € 20 (plus € 4,68 verzendkosten)

U kunt het boek ook afhalen bij de Wiardi Beckman Stichting (Emmapark 12 te Den Haag) op maandagen, dinsdagen of donderdagen (vanaf 13 juni a.s.).


1.

Partij van de Arbeid (PvdA)

De Partij van de Arbeid (PvdA) is een progressieve, sociaaldemocratische partij. De partij werd opgericht in 1946 als een voortzetting van de vooroorlogse Sociaal-Democratische Arbeiders Partij i (SDAP), de Vrijzinnig-Democratische Bond i (VDB) en de Christelijk-Democratische Unie i (CDU). De PvdA trok samen met GroenLinks op en deed met een gezamenlijke lijst mee aan de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i. Frans Timmermans i leidt de gezamenlijke fractie i in de Tweede Kamer.

De fractie GroenLinks-PvdA behaalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 25 zetels. Dat zijn 8 zetels meer dan GroenLinks (8) en PvdA (9) opgeteld bij de verkiezingen in 2021. De partij behaalde in 2023 zeven zetels in de Eerste Kamer i en vormt samen met GroenLinks een gezamenlijke fractie i in de Eerste Kamer van 14 zetels. Er zitten zes Nederlandse leden namens de PvdA in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...