Els Borst Netwerk Event, Driebergen

Driebergen
datum 1 juli 2017 12:45
plaats Driebergen
locatie Landgoed de Horst, De Horst 1 Toon locatie
aanwezigen P.A. (Pia) Dijkstra i e.a.
organisatie Democraten 66 (D66) i

Het jaarlijkse Els Borst Netwerk Event is de gelegenheid voor leden van het netwerk om elkaar te ontmoeten, te inspireren en te helpen bij ambities.

Op zaterdag 1 juli vindt het derde Els Borst Netwerk Event plaats! Dé gelegenheid voor de leden van het netwerk om elkaar te ontmoeten, te inspireren en te helpen bij het bespreken en verwezenlijken van ambities. Hierbij nodigen we je dan ook van harte uit om erbij te zijn. Het event vindt plaats op Landgoed de Horst in Driebergen.

Ook dit keer belooft het een inspirerende en bijzondere dag te worden met workshops, EBN-Talks, optredens en volop netwerkmogelijkheden. Ook stemmen we op deze dag voor de Inspiratieprijs 2017.

Aanmelden

Om deel te nemen aan het event moet je je van tevoren aanmelden. Ook niet leden van het netwerk en/of D66 zijn van harte welkom. Voor leden van het netwerk is de toegang tot het event gratis. Voor niet leden is de toegangsprijs 10 euro. Zij kunnen er uiteraard ook voor kiezen om voor hetzelfde bedrag lid te worden van het Els Borst Netwerk.

Klik hier om je aan te melden voor het event!

Programma:

Vanaf 12.45 uur

Inloop met koffie & thee

13.15 uur

Start programma & welkom door dagvoorzitter Pia Dijkstra

Presentatie genomineerden Inspiratieprijs 2017

Spoken word piece door Mariana Hirschfeld

Introductie mentorprogramma FemDem en Route66

14.00 - 17.00 uur

EBN-Talks

Meet up Netwerkwandeling

Workshops

17.00 uur - 17.30 uur

Uitreiking Inspiratieprijs 2017

Afsluiting door Pia Dijkstra

Vanaf 17.30 uur

Borrel

Inmiddels zijn er twee events geweest waar de leden van het netwerk elkaar hebben ontmoet, geïnspireerd en gecoacht. Het evenement biedt een mooie gelegenheid om kennis en ervaringen uit te wisselen.

Op het Els Borst Netwerk Event kunt u workshops rondom thema’s als vrouwelijk leiderschap, presenteren en het belang van diversiteit. Ook zijn er speciale EBN-Talks, pitches over inspirerende thema’s rondom vrouwen. Daarnaast kunt u ontwikkelvragen stellen aan verschillende ervaren politici en bestuurders in de EBN-Speeddates. Het event wordt inmiddels traditioneel afgesloten met de uitreiking van de Els Borst Netwerk Inspiratieprijs, waarvoor tijdens het evenement door de aanwezigen wordt gestemd. Bekijk hier de foto’s van het Els Borst Netwerk Event 2016.

Op zaterdag 1 juli vindt het derde Els Borst Netwerk Event plaats! Dé gelegenheid voor de leden van het netwerk om elkaar te ontmoeten, te inspireren en te helpen bij het bespreken en verwezenlijken van ambities. De toegangsprijs voor leden is 10 euro. Zij kunnen er uiteraard ook voor kiezen om voor hetzelfde bedrag lid te worden van het Els Borst Netwerk. Hierbij nodigen we iedereen dan ook van harte uit om erbij te zijn. Het event vindt plaats op Landgoed de Horst in Driebergen.

Ook dit keer belooft het een inspirerende en bijzondere dag te worden met workshops, EBN-Talks, optredens en volop netwerkmogelijkheden. Ook stemmen we op deze dag voor de inspiratieprijs 2017.

Programma

EBN-Talks

Tijdens de Talks komen inspirerende vrouwen aan het woord over hoe we talenten zo goed mogelijk inzetten bij maatschappelijke vraagstukken, op de arbeidsmarkt, voor elkaar en voor je eigen leerproces. Dit verrassingsonderdeel van het programma levert interessante inzichten op over wat we van elkaars ervaringen kunnen leren.

Meet up Netwerkwandeling

Ontmoet elkaar, wissel ervaringen uit en deel kennis tijdens deze wandeling over het landgoed. De wandeling duurt ongeveer 45 minuten en start 3 keer.

Workshops

Op het event bieden we verschillende EBN-workshops aan gegeven door boegbeelden van binnen en buiten de partij. De workshops duren 45 minuten en worden meerderen keren achter elkaar aangeboden. Het is dus mogelijk om op het event meerdere workshops te volgen. Aanmelden voor de workshops kan op de dag zelf.

Workshop 1: Boksen

Wil jij jezelf empoweren? Volg dan de workshop boksen! Tijdens deze workshop leer je de basistechnieken van het boksen van een gediplomeerde boksdocent.

Workshop 2: Pitchen, Profileren en Presenteren

Hoe presenteer en profileer je je als vrouw in de politiek of zakelijke wereld. In deze workshop delen ervaringsdeskundige hun tips & tricks. Onder andere op het gebied van kleding en uiterlijk.

Workshop 3: Diversiteit in de praktijk

In deze training ga je aan de slag met diversiteit. Hoe zorgen we voor een goede afspiegeling van de samenleving in de politiek. Waarom is dit zo belangrijk? En wat komt er bij zo’n afspiegeling kijken? Hoe werken we verder aan inclusie? Doel is bewustwording over hoe diversiteit een doel in zichzelf is en als middel kan worden ingezet om te komen tot een inclusieve cultuur binnen de samenleving en de politiek.

Het Els Borst Netwerk Event is van en voor de leden van het netwerk. Uw input is dan ook van harte welkom. Wilt u meedenken over de invulling van het event, helpen bij de organisatie of misschien een workshop geven? Mail dan naar elsborstnetwerk@d66.nl.

1 juli

12:45 uur

Landgoed de Horst

De Horst 1

3971 KR Driebergen-Rijsenburg


1.

Democraten 66 (D66)

Democraten 66 (D66) is een hervormingsgezinde sociaal-liberale partij. De huidige politiek leider is Rob Jetten i. De partij werd opgericht op 14 oktober 1966 door 44 'homines novi', waarvan er 25 eerder bij andere politieke partijen actief waren geweest. Belangrijkste initiatiefnemer en voorman (tot 1998) was de oud-journalist Hans van Mierlo i.

D66 haalde bij Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 9 zetels, 15 minder dan in 2021. De partij heeft vijf zetels in de Eerste Kamer. Er zit één Nederlands lid namens D66 in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...