Event Wereld Natuur Fonds (WNF), Zeist

Raadhuis in Zeist
datum 15 oktober 2018
plaats Zeist
organisatie Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) i

Met Liberaal Maatschappelijk Middenveld naar WNF

datum: 15 oktober 2018 15:30

plek: Driebergseweg 10 zeist

Ook dit jaar organiseert het thematisch netwerk maatschappelijk middenveld (LIMM) een bijzonder event! Op maandagmiddag 15 oktober worden we door het Wereld Natuur Fonds ontvangen op hun kantoor in Zeist.

Als sprekers mogen wij onze Minister van Economische Zaken en Klimaat Eric Wiebes alsmede de directeur van het Wereld Natuur Fonds, Kirsten Schuijt verwelkomen. Harm Edens, schrijver en presentator zal tijdens de bijeenkomst de rol van gastheer en moderator op zich nemen. De middag zal in het teken staan hoe het maatschappelijk middenveld een innovatieve bijdrage kan leveren aan een nog mooier Nederland. Hoe zorgen we er voor dat de opgaves rondom klimaat, water, landbouw en natuur en economie bij elkaar komen en allen betrokkenen winnaars worden.

Al met al een bijzonder uitdagend programma waarin uiteraard volop ruimte zal zijn voor interactie en debat. Vanzelfsprekend wordt de bijeenkomst omlijst met een gezellige en aangeklede borrel. We blijven ten slotte liberalen.

De inloop is vanaf 15.30 uur. Het formele programma begint om 16.30 en eindigt om 18.00 uur. Daarna is een afsluitende borrel tot 19 uur.

Locatie:

WNF

Driebergseweg 10

3708 JB Zeist

Aanmelden is mogelijk via MijnVVD.

Bij vragen kun je een mail sturen naar secretaris@maatschappelijkmiddenveld.nl

Tot 15 oktober!


1.

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD)

De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD) is een rechtse liberale partij, met op onder meer ethisch gebied progressievere standpunten. Politiek leider is sinds 14 augustus 2023 Dilan Yesilgöz-Zegerius i. De partij werd opgericht in 1948 als opvolger van de Partij van de Vrijheid i (PvdV), die weer een voortzetting was van de vooroorlogse Liberale Staatspartij i (LSP).

De VVD kreeg bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i 24 zetels, een verlies van 10 zetels ten opzichte van 2021. De VVD werd daarmee voor het eerst in dertien jaar niet de grootste partij in de Tweede Kamer. In de Eerste Kamer i heeft de VVD momenteel tien zetels. Er zitten vijf Nederlandse leden namens de VVD in het Europees Parlement i.

2.

Meer over...