In Gesprek met Gert-Jan Segers (Veenendaal)

Veenendaal
datum 9 maart 2020 19:30
plaats Veenendaal
aanwezigen G.J.M. (Gert-Jan) Segers i e.a.
organisatie ChristenUnie (CU) i

Gert-Jan Segers gaat graag met u in gesprek over de toekomst van Nederland. Wat zijn de komende jaren de belangrijkste kwesties voor ons land? Hoe kunnen we samen leven met tijd en aandacht voor elkaar?

In zijn boek De Verloren Zoon en het verhaal van Nederland schrijft Gert-Jan Segers over zijn hoop en verlangen voor ons land. De komende tijd organiseert de ChristenUnie een serie avonden om van u te horen wat uw ideeën, zorgen en dromen zijn voor Nederland.

Uw inbreng gebruikt de ChristenUnie bij de voorbereiding van de komende Tweede Kamerverkiezingen.

Gaat u met Gert-Jan Segers in gesprek? Meld u aan op https://www.christenunie.nl/in-gesprek-utrecht


1.

ChristenUnie (CU)

De ChristenUnie is een christelijke partij, met op sociaal en ecologisch gebied progressieve en op ethisch gebied behoudender standpunten. Politiek leider van de ChristenUnie is sinds januari 2023 Mirjam Bikker i. De partij ontstond in januari 2000 als samenwerkingsverband tussen het Gereformeerd Politiek Verbond i (GPV) en de Reformatorische Politieke Federatie i (RPF). Per 22 januari 2000 zijn de partijen gefuseerd.

De partij behaalde bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 i drie zetels. Dat aantal is twee zetels lager dan het aantal dat in 2021 werd behaald. De partij heeft drie zetels in de Eerste Kamer en één zetel in het Europees Parlement.

2.

Meer over...