In Gesprek met Gert-Jan Segers (Noord-Holland) - Politieke monitor

Politieke monitor
Zaterdag 4 april 2020
kalender

In Gesprek met Gert-Jan Segers (Noord-Holland)

Kalender
datum 21 september 2020 19:30
aanwezigen G.J.M. (Gert-Jan) Segers†i e.a.
organisatie ChristenUnie (CU)†i

Gert-Jan Segers gaat graag met u in gesprek over de toekomst van Nederland. Wat zijn de komende jaren de belangrijkste kwesties voor ons land? Hoe kunnen we samen leven met tijd en aandacht voor elkaar?

In zijn boek De Verloren Zoon en het verhaal van Nederland schrijft Gert-Jan Segers over zijn hoop en verlangen voor ons land. De komende tijd organiseert de ChristenUnie een serie avonden om van u te horen wat uw ideeŽn, zorgen en dromen zijn voor Nederland.

Uw inbreng gebruikt de ChristenUnie bij de voorbereiding van de komende Tweede Kamerverkiezingen.

Gaat u met Gert-Jan Segers in gesprek? Meld u aan op https://www.christenunie.nl/in-gesprek-noord-holland


1.

ChristenUnie (CU)

De ChristenUnie is een christelijke partij, met op sociaal en ecologisch gebied progressieve en op ethisch gebied behoudender standpunten. Politiek leider van de ChristenUnie is Gert-Jan Segers†i. De huidige partijvoorzitter is Piet Adema.

De partij ontstond in januari 2000 als samenwerkingsverband tussen het Gereformeerd Politiek Verbond†i (GPV) en de Reformatorische Politieke Federatie†i (RPF). Per 1 januari 2004 zijn de partijen gefuseerd. Sinds 15 maart 2001 opereerden de fracties van deze partijen al onder naam ChristenUnie in de Tweede Kamer†i. Ook in de Eerste Kamer†i bestond al sinds 2001 een fractie van de ChristenUnie.

2.

Meer over...