Artikel 50: Alle stemmers enorm bedankt! Op naar de volgende verkiezingen!

Met dank overgenomen van Artikel 50 i, gepubliceerd op donderdag 22 mei 2014.

Aan alle lieve mensen die ons hun vertrouwen hebben gegeven. We zijn u enorm dankbaar en zijn zeer blij met uw stem. Vanuit het niets hebben we mee kunnen doen aan de verkiezingen met een nieuwe partij en met een uniek geluid!

Helaas hebben we geen zetels binnen kunnen halen. Zonder aandacht van televisie en kranten, is dat niet mogelijk gebleken. Wij zijn enorm trots met een prognose van 0,5% van de stemmen. Dat is virtueel wel een Tweede Kamerzetel!

Maar dit is slechts het begin van een geweldig avontuur. Het is duidelijk dat er behoefte is aan een partij als Artikel 50. We hebben gewonnen, hoe dan ook! Met hart en ziel en beperkte middelen hebben we voor nu het maximale gepresteerd.

Ik ben enorm trots op wat we bereikt hebben en trots op onze kandidaten, leden, vrijwilligers en iedereen die ons een warm hart toedraagt.

Volgende stap zijn de Provinciale en Senaatsverkiezingen. Maar we zijn ook klaar voor eventuele Tweede Kamerverkiezingen. Wij blijven vechten voor een vrij en soeverein Nederland. Blijf ons vooral steunen!

Wat deze verkiezingen ook hebben aangetoond is dat we als de sodemieter een in/uit referendum moeten krijgen, dat heeft de belachelijk lage opkomst van 35% wel aangetoond.

Nederland is de EU spuug en spuugzat. Wij blijven buitenparlementair voor u vechten. Met alles wat we hebben, dat beloven wij!

De toekomst is zonnig voor Artikel 50. Ik ben apetrots op elke stem. Dank u wel.

Wij zijn klaar voor alles en zijn enorm trots op onszelf. Wij hopen u ook!

Veel liefs,

Daniël van der Stoep

 
alttekst ontbreekt in origineel bericht
Bron: Artikel 50 nieuws